• Samenwerking Glasvezel Helmond en RKSV Mierlo-Hout

Glasvezel in Mierlo-Hout

Beste leden,

Jullie hebben vast en zeker meegekregen dat Glasvezel Helmond voornemens is om Glasvezel aan te gaan leggen in Mierlo-Hout. Dit kan echter alleen doorgang vinden als 25% van de inwoners zich aanmeldt.

Als club staan wij achter dit initiatief omdat wij graag mee gaan in de digitale mogelijkheden. Glasvezel gaat ons daarbij helpen.
    Breedband Helmond is de partner met wie wij de samenwerking opzoeken. Breedband Helmond is een lokale partij die onze vereniging wil ondersteunen op gebied van Internet, Wifi, TV en Telefonie.
    Aanstaande zaterdag is Breedband Helmond tussen 08.30uur en 13.00uur aanwezig in onze kantine om al uw vragen te beantwoorden.

Uiteraard kunt u zich dan ook direct aanmelden. Naast de scherpe aanbieding op Internet, TV en bellen geeft Breedband Helmond aanstaande zaterdag bij iedere aanmelding een voetbal cadeau.

Het bestuur.