• Maken teamfoto's seizoen 2019-2020

Even als voorgaande seizoen zullen ook dit jaar weer van alle elftallen (teams) foto’s worden gemaakt. Dit jaar zijn er 2 mogelijkheden en wel op 5 en 12 oktober. In het onderstaande schema staat wanneer uw elftal/team aan de beurt is.

In het kader van de VGA wet gaan wij er vanuit dat een ieder die op de teamfoto gaat, akkoord gaat met; plaatsing van de foto op de website van RKSV Mierlo-Hout en dat deze foto komt te hangen op de fotowand in de gang bij de kantine.

Foto’s kunnen niet meer digitaal worden verstrekt, voor plaatsing op bijvoorbeeld de site van een sponsor, zonder nadrukkelijke toestemming van alle teamleden, dit is een verantwoordelijkheid van de leider/trainer van het betreffende team

Het is aan ouders niet meer toegestaan om tijdens de fotoreportage gelijktijdig een (digitale) foto te maken. De digitale bestanden worden door de fotograaf maximaal twee maanden bewaard.

Uiteraard zijn de foto’s ook dit jaar weer bij te bestellen, dit gaat per team  middels het bijgevoegde bestelformulier.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn dan kunt contact opnemen met onze fotograaf:  Cor van der Vliet tel. 06-24896437