• Zilveren Helm Toernooi

HET ZILVEREN HELM TOURNOOI 2019.

Afgelopen zaterdag 24 augustus 2019 werd door onze jubileumcommissie het Zilveren Helm toernooi georganiseerd. Dit toernooi was vroeger een jaarlijks terugkerend toernooi voor de vaandelteams van de Helmondse Voetbalverenigingen.  Het werd een sfeervol toernooi met deelname van de vaandelteams van 8 Helmondse Voetbalverenigingen onder een strak blauwe hemel.

Na een spannende finale tussen HVV en ons RKSV Mierlo-Hout wist ons vaandelteam , na het nemen van strafschoppen, dit toernooi te winnen. Het toernooi werd vervolgens afgesloten met een barbecue en de nodige drankjes Het zou mooi zijn als dit toernooi weer een jaarlijks terug kerend gebeuren wordt in Helmond.  In de wandelgangen werd vernomen dat Voetbalvereniging Bruheze dit toernooi graag volgend jaar wil organiseren. De voorkeur van alle verenigingen gaat uit naar de maand augustus i.p.v. de maand juni. Dus hopelijk allemaal tot ziens volgend jaar in Brouwhuis.