• Fair-play bij F-pupillen

  Vanaf zaterdag 5 september gaan we beginnen met het nieuwe voetbal voor F-pupillen. Wat houdt dit in ?????
   
  Fair Play is vooral bedoeld om het spelplezier bij de kinderen naar een hoger peil te brengen, het grootste verschil is de afmeting van het veld, zie onderstaande links. Verder is het zo, en dat juichen wij als club alleen maar toe, dat ouders op geduchte afstand mogen kijken naar de verrichtingen van hun kind.  
   
  Voor de ouders is het zo dat je bij een afgerasterd veld buiten de afrastering MOET BLIJVEN, en bij veld 4 buiten het normale speelveld zoals op TV.
   
  De afmetingen van het speelveldje zijn van toepassing op onze F4, F5, F6 en F7, het buiten de velden blijven geldt bij ALLE F-teams dus ook F1, F2, en F3.  Ook kunnen wij melden dat er bij onze F4, F5, F6 en F7 géén scheidsrechters meer zullen zijn, de kinderen passen zelf de normale spelregels toe. Wij gaan ervan uit dat de ouders dit ook respecteren. 
   
  Voor de presentatie betreffende het Fair Play klik hier
   
  Aanstaande woensdag 2 september kunnen er vragen gesteld worden in het wedstrijdsecretariaat vanaf 18:00 uur.
   
  Afdeling Voetbalzaken.