• 𝗛𝗼𝗼𝗳𝗱𝘀𝗽𝗼𝗻𝘀𝗼𝗿𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽 𝗩𝗲𝗿𝗹𝗲𝗻𝗴𝗱: 𝗩𝗲𝗿𝗯𝗮𝗸𝗲𝗹 𝗣𝗮𝗿𝘁𝘆 & 𝗠𝗼𝗿𝗲...

    2 apr 2024 Riny van Oorschot
  • Wat een reden voor een extra feestje: Verbakel Party & More heeft besloten om het hoofdsponsorschap met ons te verlengen! We zijn ontzettend trots en dankbaar dat we ook de komende jaren kunnen rekenen op hun steun, zowel op als naast het veld. Een speciale dank gaat uit naar Erik en Luc, die al een langere tijd hoofdsponsor zijn, zelfs in de moeilijkere tijden. Jullie inzet en support betekenen veel voor ons!

    Verbakel Party & More is een groeiend party-, verhuur- en cateringbedrijf met een enthousiast team dat van elk feest een onvergetelijke ervaring maakt! Onder leiding van Erik en Luc, die zeer bekend zijn in de regio, weten ze elke locatie om te toveren tot een waar feestpaleis. Hun roots liggen in Mierlo-Hout, maar tegenwoordig zijn ze te vinden op de Industrieweg in Mierlo. 

    Of het nu gaat om een bedrijfsborrel of een bruiloft, Verbakel Party & More weet van elke gelegenheid iets bijzonders te maken. Hun creativiteit en toewijding maken elk evenement onvergetelijk! 

    We zijn oprecht trots op de verlenging van deze overeenkomst en kijken uit naar een mooie toekomst samen. Erik en Luc, namens de hele club: hartelijk dank voor het vertrouwen! Mede dankzij jullie bijdrage kan onze vereniging weer groeien.....